TMB ajuda als Reis Mags al Parc de la Màgia d’Orient al Fòrum

TMB ajuda als Reis Mags al Parc de la Màgia d’Orient al Fòrum

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i la Fundació TMB col·laboren, com cada any, amb els Reis Mags d’Orient, en un any marcat per la pandèmia causada pel coronavirus.

Enguany, la tradicional Cavalcada de Reis que recorre els carrers de la ciutat comtal, entre l’estació de França i les fonts de Montjuïc, no es podrà celebrar degut a les restriccions vigents marcades per les autoritats. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Barcelona s’ha proposat a Melcior, Gaspar i Baltasar una alternativa: obrir als infants el Campament Reial dels Reis Mags. I així ha estat; fins aquest matí els infants han pogut visitar tots els racons del Parc de la Màgia d’Orient, instal·lat al parc del Fòrum, en una experiència immersiva adaptada a tots els públics.

Les joies de la Fundació TMB han estat engalanades per a l’ocasió, entre regals, carbó i caramels. TB, per la seva banda, ha cedit als Reis alguns busos turístics que també han ajudat a fer que el Parc de la Màgia fos una experiència inoblidable.

Els vehicles que TMB i la Fundació han cedit als Reis Mags han estat l’Aclo 410, el Dodge 265, el Chausson 59 i els tres Pegaso (el 6035A, el 6038 i el 6420), a més d’alguns vehicles del Barcelona Bus Turístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *