Anunci de licitació del servei urbà de Torrelles per part de l’AMB

Anunci de licitació del servei urbà de Torrelles per part de l’AMB

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha publicat aquesta setmana al portal de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya l’anunci previ a la licitació del servei de bus urbà de Torrelles de Llobregat.

El nou adjudicatari tindrà la concessió del servei urbà d’aquesta població del Baix Llobregat durant 10 anys, i el valor estimat del contracte és de més de dos milions d’euros; concretament, 2.394.171 euros. Quant al quilometratge, s’estimen uns 65.000 km anuals. L’empresa que guanyi el concurs començarà a operar el servei l’1 de juliol del 2022.

Actualment, la línia que fa les funcions de servei urbà al municipi recauen en la línia L71 de Soler i Sauret. Aquesta línia circula des de l’estació dels FGC de Sant Vicenç dels Horts fins a Torrelles, amb expedicions directes, expedicions pels veïnats de Can Güell i Cesalpina, i també amb expedicions que arriben fins a Molins de Rei.

Aquest contracte significa que l’AMB assumirà la gestió del servei de bus urbà d’aquest municipi, a l’igual que altres municipis de la zona. Els serveis urbans de Molins de Rei i de Cervelló han passat a ser gestionats per l’AMB des de fa uns mesos.

Vehicle de la línia L71 de Soler i Sauret
Vehicle de la línia L71 de Soler i Sauret. Imatge: Carlos Martínez.


Quan es publiqui al Perfil del Contractant el ple de característiques tècniques d’aquesta nova concessió a Torrelles, ampliarem aquesta informació.


Referències per a la realització d’aquesta entrada:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *