Es posa en marxa la nova línia exprés entre Lleida i Alpicat

Es posa en marxa la nova línia exprés entre Lleida i Alpicat

Per: Carlos Martínez

Des del passat 25 de juny de 2019 està en marxa el nou servei exprés.cat e4 que enllaça Alpicat amb la capital del Segrià. La línia fou presentada el 17 de juny per part del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, i l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart.

La conversió de l’antiga línia 128 de l’ATM Lleida en la nova e4 va implicar l’augment de les freqüències i les prestacions de la línia, així com també l’adopció de la imatge exprés.cat per part del vehicle titular de la línia, un midibus Irizar i4 amb motor MAN de l’empresa Autocars Morell.

Aquesta serà la quarta línia de bus exprés de les comarques de Ponent després de la posada en marxa dels serveis que enllacen Lleida amb Cervera (e1, operat per Alsa), Alfarràs (e2, operat per Autocars Gamón) i Alcarràs (e3, operat també per Autocars Gamón).

El nou bus exprés reforçarà les franges horàries dels dies feiners amb 7 noves expedicions de manera que l’oferta actual passarà a ser de 17 serveis en sentit Lleida i 18 en sentit Alpicat, de les quals 3 per sentit tindran enllaç amb l’estació de tren de Lleida (FGC, Rodalies de Catalunya i Renfe Alta Velocitat). Així, s’aconsegueix que entre setmana la línia tingui una freqüència d’un bus per hora i sentit. Els dissabtes feiners l’operatiu disposarà d’11 sortides per sentit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *