La temporada d’estiu porta canvis al Bus del Parc d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

La temporada d’estiu porta canvis al Bus del Parc d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

El passat 21 de juny va començar la temporada d’estiu del Bus del Parc, operat per l’empresa Alsa (Alsina Graells). En aquesta campanya s’introdueixen novetats en el recorregut ja que es perllonga des d’Espot fins a la Pobla de Segur, on incorpora un enllaç amb la línia RL2 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

Aquesta modificació està operativa des del 21 de juny fins al proper 30 de setembre, quan es donarà per finalitzada la temporada d’estiu del Bus del Parc. D’aquesta manera, la línia enllaçarà el Pla de l’Ermita (l’Alta Ribagorça) amb la Pobla de Segur tot rodejant la cara nord del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i seguint la vall del Noguera Pallaresa.

D’altra banda, també es posa en marxa un segon trajecte que enllaça l’estació de FGC de la Pobla de Segur amb el telefèric de la Vall Fosca, amb horaris coordinats amb les arribades i sortides dels trens. Aquesta segona línia circula des del 29 de juny fins al 29 de setembre.

El Bus del Parc remodelat forma part del projecte Interreg Europe Last Mile, que promou la implementació de sistemes de transport sostenibles per accedir a àrees rurals d’interès turístic i que està format pel Departament de Territori i Sostenibilitat i sis socis europeus més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *