Tarragona estrena autobusos articulats

Tarragona estrena autobusos articulats

Per: Carlos Martínez

Els darrers dies s’han posat en servei a l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona (el Tarragonès, Camp de Tarragona) nous autobusos articulats.

Es tracta de tres unitats del model Mercedes Benz O530G Citaro, de 18,13 metres de longitud, que han sigut numerades a la flota dins la sèrie 501 a 503. Les línies on han començat a circular aquests vehicles són la 6 (Campclar – Centre – Sant Pere i Sant Pau), la 42 (Complex Educatiu – Via Roma 2) i la 54 (Bonavista – Pere Martell – Coop. Tàrraco).

Un dels nous vehicles
Un dels nous vehicles

Aquestes són les primeres unitats articulades posades en servei per l’empresa tarragonina des de la retirada de les unitats número 152 (Pegaso 6424A amb carrosseria Unicar), 153 i 154 (ambdós Renault PR180.2 amb carrosseria Unicar U.90.1) cap a l’any 2005.

Prèviament a la posada en servei d’aquestes tres noves unitats articulades s’ha realitzat un procés de formació a tota la plantilla de conducció per conèixer les característiques i familiaritzar-se amb les mesures d’aquests autobusos de més de 18 metres de longitud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *