Nou servei a la demanda al Lluçanès

Nou servei a la demanda al Lluçanès

Per: Carlos Martínez

A partir del dia 2 de maig es posarà en marxa un nou servei a la demanda a la comarca del Lluçanès. Aquest servei, operat per 25 Osona Bus (Grup Sagalés) tindrà 4 recorreguts i horaris prefixats. S’oferirà de dimarts a divendres feiners i els diumenges (dia de mercat a Prats de Lluçanès), excepte durant mes d’agost.

Els recorreguts oferts seran:

  • Prats de Lluçanès – Oristà – Olost
  • Prats de Lluçanès – Sta. Eulàlia – St. Martí d’Albars
  • Prats de Lluçanès – Riera de Merlès
  • Prats de Lluçanès – Alpens

Aquest nou servei s’inclou en un paquet de millores en què s’inclou també l’ampliació dels horaris de la línia que enllaça Prats de Lluçanès i Vic, fent-los més aptes per als alumnes que estudien a l’institut a la capital d’Osona.

El servei es farà amb un vehicle de 8 places i l’usuari podrà fer la reserva abans de les 18.00 h del dia anterior, ja sigui per telèfon (93 889 25 77), per aplicació web o per l’App de l’operador, Sagalés on demand.

Per tal de donar a conèixer aquest nou servei a la demanda, l’operador oferirà el servei gratuït diumenge 5 de maig per a tots els usuaris que el vulguin fer servir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *