La Nit dels Premis MobiliCat guardona Francesc Sagalés

La Nit dels Premis MobiliCat guardona Francesc Sagalés

Per: Carlos Martínez

El passat 10 d’abril de 2019 es va fer lliurament, a l’Hotel Termes Victòria de Caldes de Montbui (el Vallès Oriental), dels premis MobiliCat, que reconeixen les millors iniciatives en l’àmbit de la mobilitat a Catalunya. Entre els guardonats en aquesta edició es troba Francesc Sagalés, president de l’empresa Sagalés, a qui se li va fer entrega d’un dels Premis d’Honor com a reconeixement a tota una vida dedicada al sector del transport de viatgers a l’àmbit català.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha lliurat el Premi d’Honor a Francesc Sagalés, com a homenatge a tota una vida al capdavant d’una de les principals empreses de transport de viatgers a Catalunya, amb més de 375 anys d’història, i per la seva dedicació i entrega absoluta al sector. També se li reconeix haver fet créixer l’empresa, des del seus orígens a Caldes de Montbui fins convertir-la en una de les principals empreses familiars del sector al país.

En el seu discurs d’agraïment, Sagalés ha recordat que “la meva relació amb el transport va començar quan només era un nen“, i ha demanat a l’administració pública que col·labori més en l’evolució del sector cap a la mobilitat elèctrica ja que, considera, “és molt important que ens puguem electrificar“. “A més de ser eficients amb el transport, també hem de ser nets“, ha afegit Sagalés.

Guardonats dels Premis MobiliCat. Imatge: AMTU.
Guardonats dels Premis MobiliCat. Imatge: AMTU.

Els Premis MobiliCat són atorgats per la revista del mateix nom, editada per l’Associació de municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) amb la col·laboració de l’ATM, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *