Nova línia universitària entre Igualada i Manresa

Nova línia universitària entre Igualada i Manresa

Per: Carlos Martínez

A partir del proper dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi i primer dia lectiu després de les vacances de Setmana Santa, es posarà en marxa una nova línia entre el centre d’Igualada amb els centres universitaris de Manresa. Aquest nou servei estarà operat per Masats Transports (Grup Direxis). D’aquesta manera, serà més fàcil arribar fins al Campus UManresa-FUB i fins a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa-UPC des de la capital de l’Anoia.

El nou servei comprendrà 3 expedicions d’anada i tornada diàries les jornades marcades com a lectives pels diferents centres universitaris. Les sortides d’Igualada seran a les 07.05h, 13.35h i 19.05h, mentre que les sortides de Manresa seran a les 08.00h, 14.30h i 20.00h.

El trajecte entre les capitals de l’Anoia i del Bages es realitzarà per la carretera C-37 per agilitzar el viatge. Les parades a Manresa s’efectuaran a l’estació d’autobusos (enllaç amb FGC Manresa-Alta), els centres universitaris i a la Plaça Valldaura. A Igualada s’aturarà a l’estació d’autobusos (enllaç amb FGC) i el Passeig Verdaguer.

Logotip de l'empresa Masats
Logotip de l’empresa Masats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *