Més de 300 persones han pogut conduir autobusos virtuals a Sabadell

Més de 300 persones han pogut conduir autobusos virtuals a Sabadell

Per: Raúl López

Aquesta darrera setmana, Amics del Bus ha estat present a la Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès. Més de 300 persones s’han apropat a l’estand de Transports Urbans de Sabadell (TUS) per sentir la sensació de conduir un autobús amb les nostres cabines de conducció d’autobusos.

En aquesta ocasió, hem preparat un Mercedes-Benz O530 Citaro i un Mercedes-Benz O405N2, per recrear dos dels models d’autobús que circulen per la ciutat de Sabadell. Els dos vehicles portaven la mateixa decoració que duen els vehicles reals de la cooperativa.

La Fira de la Mobilitat Sostenible s’emmarca en el coneixement de les noves propostes per a la mobilitat. En ella trobem cotxes elèctrics com per exemple els nous camions Iveco per al servei de neteja de Barcelona. Fins i tot, s’hi han pogut veure vehicles autònoms. Destaquen els nous cotxes Tesla, equipats amb un sistema de conducció autònoma que fa que el conductor no hagi de girar el volant ni pitjar els pedals ja que és la intel·ligència artificial qui realitza aquesta funció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *