L’Hospitalet estrena busos articulats

L’AMB presenta 6 nous busos articulats i 11 estàndard, tots ells híbrids dièsel-elèctric, per a les línies de l’Hospitalet, operades per Rosanbus (Baixbus).

128 autobusos nous per a les línies de l’AMB

L’AMB incorporarà 128 autobusos híbrids i elèctrics nous; entre ells, 8 midibusos, 52 estàndards, 43 articulats i 25 estàndards elèctrics.

Analizamos la red de autobuses de Barcelona (1ª parte)

Analizamos pormenorizadamente la red de autobuses de Barcelona. En esta primera entrega, las líneas verticales de la nova xarxa de bus de TMB.

Surten a concurs les línies d’Oliveras (Baixbus)

El servei d’autobús que actualment opera Oliveras (Baixbus) surt a concurs, coincidint amb la creació de noves línies Metrobús i l’adquisició de nous vehicles durant els propers mesos.

Baixbus recibe nuevos buses a la espera de poner en marcha nuevas líneas

Baixbus (Mohn SL, Oliveras SL i Rosanbus SL) rep 23 dels 39 nous autobusos del pla de renovació de flota pel 2018. 16 d’aquests vehicles són articulats, mentre que la resta són estàndard. Tots els busos són híbrids i respectuosos amb el medi ambient.

Nova xarxa de bus de TMB. Última parada: H2, V1, V19, V23 y V25

La Nova Xarxa de Bus de TMB termina de implantarse definitivamente el próximo lunes 26 de noviembre de 2018. Se incorporan a la nueva red las líneas H1, V1, V19, V23 y V25, que se suman a las 23 ya existentes. El cambio supone una modificación de catorce líneas y la desaparición, finalmente de dos.